2013-08-20 08:36:21• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Jól alakulhat pénzügyi helyzete

Napi horoszkóp augusztus 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Úgy tűnik, nyitott kapukat dönget. Ha valamit igazán akar, a lehetőség önmagától kitárul ön előtt. De, ha a szívében még nem érett meg a vágy arra, amit a tudata eldöntött, akkor az a lehetőség még várat magára. Vajon mit akar?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ne tűrje tovább, hogy a végkimerülésig kihasználják önt. Amíg azt látják a munkatársai, hogy önre ellenállás nélkül rakhatnak további terheket, addig meg is fogják önt pakolni. Ma azonban kiborulhat a bili. Már éppen ideje volt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A racionalitás és az érzelmei ma nincsenek összhangban. Éppen ezért nehezére eshet ma értelmes válaszokat adnia érzelmi kérdésekre. A belső konfliktus idegeskedés formájában ölthet testet. Az ellazulás segíthet, menjen masszőrhöz!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Az álmodozás az élet megrontója: szokás ezt mondani, de az az igazság, hogy önnek most nagyon is van oka az álmodozásra. Csak ne akarjon mindent azonnal, és menjen bele apróbb kompromisszumokba! A lényeg az, hogy belevágjon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Próbálja meg több humorral felfogni a dolgait. Az élet nehézségei néha csak arra valók, hogy kicsit megálljon, és megvizsgálja, vajon valóban mindent jól csinált-e. Koncentráljon az emberi kapcsolataira! Barátkozzon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Már megint olyan dolgokon bosszantja fel magát teljesen feleslegesen, amin úgysem lehet változtatni. Az életet nem mindenki úgy gondolja, ahogy ön. Ez még nem jelenti azt, hogy nem szeretik önt, és ön nem szeretheti őket viszont.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Folyton többet vállal, mint amit elbírna: ne csodálkozzon azon, hogy a napjai sodró áramhoz válnak most hasonlóvá. Ezért van az, hogy képtelen a pillanat örömeit megélni. És akkor pedig mi lesz a szerelemmel?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma feltétlenül szüksége lesz arra, hogy tisztázza végre a partnerkapcsolata problémás dolgait. Az időbeosztása lehet a legnagyobb gond. Meg kell találni a megoldást, hogy időt tudjanak végre szakítani egymásra.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma jól alakulhat a pénzügyi helyzete: a bevételei végre pozitív irányban lendülnek el a kiadásaihoz képest. Szerencsés helyzetében sem szabad elbíznia magát. És főleg ne igyon előre a medve bőrére: ne vegyen fel hitelt!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Néha nem árt, ha kicsit önzően viselkedik. De ha ez állandósul, akkor végül mindenkit csak elriaszt magától. Ha időről-időre kimutatja adakozó, nagylelkű oldalát is, akkor hamarosan több megbecsülésben lesz része.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ön nem fél az őszinte beszélgetésektől. De ne csak a vadidegeneknek legyen képes feltárni a lelkét! A közvetlen családtagjaival is ossza meg érzéseit, kételyeit. A megoldást ugyanis ott találhatja meg, ahol a problémák is felmerültek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A mai napon egyszerűen ellenállhatatlan: mindenkit le tud venni a lábáról, akire csak rámosolyog. Talán a jegyében járó Neptunusznak is köszönheti ezt, hiszen így még könnyebben megy az, aminek ön a mestere: az együttérzés.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

..

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: